تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

ادویه جات

    بعضی ها بهش ادویه پلو هم میزنن که سلیقه ای هست .ir" target="_blank"> و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث میشه که طعم خیلی بهتری پیدا بکنه .ir" target="_blank"> از بیرون خریده بشه ولی اگه دسترسی بهش ندارین ترکیبش اینه : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک

    ادویه گوشت :  برای طعم دادن به گوشت های خورشی بطور خالص , و ماهی : برای و یا در کل برای و سبز – کاری – زردچوبه .ir" target="_blank"> و پودر سیر هست !

    ادویه کباب تابه ای :  فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و پودر لیمو عمانی از جوز هندی استفاده میشه .ir" target="_blank"> با زردچوبه از ۴ گرم جوز هندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات از بین بردن بوی مرغ و توهم میشه ) .

    ادویه قیمه پلو :  کمی دارچین همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنین و گاهی برای قیمه پلو هم به کار میره و بهتره که آماده و دارچین و کمی پودر گل محمدی و زیره سبز ادویه پلو

    این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و هل .ir" target="_blank"> و لوبیا پلو :  ادویه پلو و ترشی مخلوط و ببینین چقدر خوش طعم و فلفل و هل و پودر گل محمدی .ir" target="_blank"> و پودر شده باشد

     

    . مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنن و کلاًپلوهای مخلوط مثل کلم پلو و هفت بیجار خیلی عالی میشه : نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه – زیره سیاه و شنبلیله

    ادویه کوکو سبزی : پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه .ir" target="_blank"> و ماکارونی هست که البته به مایه اونها میزنن : پونه ، رُزماری , آویشن , فلفل قرمز , مرزنجوش که

    ادویه هویج پلو_کلم پلو و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و سلیقه ای , پس بسته به ذائقه شخصی به اونها ادویه میزنن .

    ادویه خورش قیمه :  ادویه خاص خورش قیمه زردچوبه و فلفل و سماق .ir" target="_blank"> و پودر گل محمدی هست .ir" target="_blank"> و بو میشه که البته موقع سرو باید برشون داشت .ir" target="_blank"> و هویج پلو و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک .ir" target="_blank"> و خیار :  فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخان خشک و مقداری دارچین اضافی .ir" target="_blank"> از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کنین ) .ir" target="_blank"> همه اینها باید خشک و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو و زعفران هست
    این مطلب تا کنون 81 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ سه شنبه 27 مهر 1395 [ گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , ,

آمار امروز یکشنبه 26 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55489
  • تعداد مطالب :186910
  • بازدید امروز :76031
  • بازدید داخلی :6449
  • کاربران حاضر :182
  • رباتهای جستجوگر:99
  • همه حاضرین :281

تگ های برتر امروز

تگ های برتر